ASSALAMUALAIKUM ;D
Hi Dear ♥ . WELCOME TO MY BLOG :) YES , I like DOMO :) Jangan noty2 okay . namti pukul kang :D . having fun allright ♥ :)
nufa's hikayat
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

About Me ♥

My Photo
nufawhasabe
Malaysia
I'M 17 YEARS OLD AND STUDY AT TECHNICAL PENGKALAN CHEPA SECONDRY SCHOOL ♥
View my complete profile

♥ HAPPY BIRTHDAY NOR AIMUNI ♥

tarikh : 16/02/2012 . tarikh ni bufday bestie titeowg : nor aimuni ..




but kita celeb lewat smnggu bcoz dea sibuk ngat . 
23/02/2012 mandi ah tepong jugak budak pendek neh . haha
lagak nak ajak jumpa memang power , first ajak keluar asrama then cari pasal --'
konon nya nak (baloh+gocoh) HAHAHA ! pastu bobey apa ntah . 
aku ? pegang tepong la der . yang lain kamera women , tarik tuala , 
then yang lain pura-2 nk gaduh . fulamak tak semak belasah dah mandi tepung :D
sayang tak boleh nak syok syok sangat sebab lepas tu ada kelas lagi . 
worried la baju kotor nak masuk bengkel --' fulamak .
kalau tak , aku dah balik macam hantu jepun dooo . haha
#tepung 1 Malaysia tu petimmmm ! XD


saya mewakili diri saya dan teman teman yang ikhlas ingin mengucap kan :

HAPPY BIRTHDAY NOR AIMUNI . 

♥♥♥ 10 TANDA ANDA SUKA SESEORANG ♥♥♥ :



10 : rse malu bila brcakap dgn dia
9 : anda prasan anda trsenyum bila brcakap dgnnya
8 : kalo terlihat dia, x nmpk org laen
6 : sntiasa tringat dia
5 : epy bila brcakap dgnnya
4 : akn cba sedaya upaya utk brhubung dgnnya
3 : apabila trbaca post ini , anda tringatkan dia
2 : sedang asyik mmikirkannya smpai tak perasan nombor 7
 x ada dalam senarai
1 : anda tergelak lepas check mmg x ada !

haha  ♥♥♥ ....






Jantung Hati :D >...

 
♥ NUFA~COPYRIGHT ♥